iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Декември 2013

Авточасти за Бусове

Авточасти за Бусове 12_1388356445

Хиляди авточасти на склад за бусове - товарни и пътничаски

Авточасти за Автомобили

Авточасти за Автомобили 12_1388356525

Авточасти нови и втора употреба за всички марки и модели автомобили

Автоморги и Авточасти втора употреба в Перник

Автоморги и Авточасти втора употреба в Перник 12_1388355930

Всички автоморги и обявите им за авточасти в Перник и региона

Снимки

Български език за чужденци/ контактен език английски

Български език за чужденци в Перник. Установена система, създадена от Корпус на мира България. 12лв/час, кооперация Колош

Иво Ангелов изпревари всички и за Спортист на Балканите за 2013

Иво Ангелов изпревари всички и за Спортист на Балканите за 2013 12_1388255069

Световният и европейски шампион по борба класически стил в категория до 60 килограма Иво Ангелов попадна в топ 10 в 41-ата анкета на Българката телеграфна агенция "Спортист на Балканите" за 2013 година.

Илиян от "Соло" се защитава с нов мейл до медиите

Илиян от "Соло" се защитава с нов мейл до медиите 12_1388186255

Осъденият на доживотен затвор за двойното убийство при дискотека „Соло" през 2009 година Илиян Тодоров разпространи с мейл до медиите две видеа, заснети от охранителните камери в района на Съдебната палата в нощта на убийствата. Те били и сред доказателства в съдебния процес.

Днешният мейл е обръщение до правосъдния министър Златанова.

Тотален контрол над Европейците

Тотален контрол над Европейците 12_1388131718

От май 2014 в цяла Европа всички новородени ще бъдат задължени да им се имплантира подкожен микрочип, който ще се въведе в държавните болници, съобщава ednodete1.blog.bg, позовавайки се на италианския в. Corrire di Roma. Mикрочипът е микросхема, която ще се намира в подкожната тъкан.

Концерт на група Перун с голяма коледна изненада в Rock'N'Roll Cafe Pernik на 27.12.2013 г.

Група Перун ще зарадва феновете си с красива коледна изненада. Събитието ще се състои в Rock'N'Roll Cafe Pernik на 27.12.2013 г. от 20.30 часа.
Купонът е гарантиран!

Подкопават Рудничар

Подкопават Рудничар 12_1388060067

Ромски семейства се изхранват, копаейки въглища под къщите в Перник, съобщи Нова тв. Къщи в пернишкия квартал "Рудничар" са напукани и на път да се сринат. Причината не е земетресението от май миналата година, а това, че роми не спират да копаят въглища в бившите рудници, след което ги продават. Заради разместването на земните пластове кварталът е осеян с ями.

Честито Рождество Христово

Честито Рождество Христово 12_1387956755

Днес християнският свят отбелязва Рождество Христово - рождението на Божия син Исус Христос. Коледа започва от полунощ – с обичая Коледуване. Според българските традиции в него участниците са само мъже – ергени, годеници и по-млади, скоро женени мъже. Всички носят едно общо име, което в различните говори е различно-коледари, коладници, коледаре, коледници...

Морените са спасили разрастването на пожара на Витоша

Морените са спасили разрастването на пожара на Витоша

Пожарът е потушен! Има тлеещи места. Около 20 доброволци от Кладница са на място. Една пожарна кола е на Сопо. Много клен е изгорял. Движението на пожара е любопитно, защото има доста места, които не са били обхванати.

Кладничани гасят горяща Витоша

Кладничани гасят горяща Витоша

Според описанието дадено в медиите гори суха трева и храсти и пожарът няма накъде да се разрасне, тъй като наблизо няма гора. В района на Танчовица единствената голяма поляна е Сопо - туристическа зона за пикници.

Милка Михайлова отново номер едно

МИлка МИхайлова отново номер едно 12_1387865357

Милка Михайлова е номер едно в планинското бягане за 2013 година. Тя оглави ежегодната специализирана класация, която беше обявена на специална церемония в село Смилян. Перничанката Михайлова спечели балканската титла за жени през 2013 година. Тя се класира 17-а на европейското първенство в Боровец, а на световния шампионат в Полша финишира на 25-о място.

ПРОДАВАМ СГРАДА

ПРОДАВАМ СГРАДА 12_1387823454

Двуетажна сграда в добро състояние - РЗП 440 кв.м. дворно място 900 кв.м. В сградата има ток и вода, намира се на достъпно място - има място за паркинг, в двора има ябълкови дървета и два ореха. Екологично чист район

ПРОФЕСИОНАЛЕН КОМИНОЧИСТАЧ,БЕЗПРАШНО

професионални услуги свързани с почистването на комини и отдушници,аспиратори,камини,печки,пещи,котли на пиролиза и др..Цената за един комин е 50лв.независимо дали е на блок или на къща,естеството на запушване също не е от значение. Безпрахово-машинно ,гаранция за извършената работа.За селата извън Перник НЕ СЕ таксува превоз!

Изваждане на животни и предмети.

Черна Коледа в Перник - втори самоубил се

Черна Коледа в Перник - втори самоубил се  12_1387815723

Второто самоубийство станало на "Лукойл". Мъж на видима възраст около 35 години влязъл в тоалетната и дълго време на излязъл. Служителите на бензиностанцията се усъмнили и викнали полицията. Пристигналите служители на реда разбили вратата и намерили мъжът с прерязана сънна артерия.

Mиньор се самоубил в Перник

Mиньор се самоубил в Перник 12_1387784206

Човекът живеел сам, от половин година е страдал от тежко заболяване и е загубил слуха и говора си. Свидетел на ужасяващата гибел станал съсед, който е лекар, и веднага се обадил на сина на самоубилия се Тодор. Трагедията се случила около 8.00 ч. в сряда. Съседи разказват, че дядото се държал чудато в последно време – тропал по вратите на хората без причина.

Коледа надви над Божич

Коледа надви над Божич 12_1387781323

"Коледа надви над Божич като название на празника за Рождество Христово. Докато още бяха живи традициите, наследени от здравите български семейства, фамилиите се събираха на Бъдни вечер за последната постна трапеза от Рождественския пост с нечетен брой блюда на сложената върху слама софра. Тогава празничната вечер, в която отново и отново се ражда Христос, се наричаше Божич.

Оставката на кабинета – първа стъпка към национално съгласие!

БЗНС подкрепя декларацията на 600-те учени и университетски преподаватели, призоваващи за незабавна оставка на правителството, защото е убеден, че основанията им са напълно основателни.

Super Last Minute Нова година в Охрид 299лв.

ТОП ЦЕНА САМО СЕГА 299лв.

Хотели в Охрид: hotel Holiday – M, вижте хотела тук: http://www.hotelholiday-m.com/

1 ден /30.12.13/: София – Охрид

Super Last Minute Нова година в Кавала 295лв.

І Ден-Отпътуване в 07.00 часа от храм-паметник ”Ал. Невски”-София.7,30ч. от Автогара Перник. Преминаване на граничните пунктове Кулата и Промахон. Пристигане в Кавала-един от най-красивите градове на брега на Егейско море.Настаняване в хотел. Пешеходен тур на града: църквата “Св. Петър и Павел”, Аквадукта, паметника и къщата на Мехмед Али, Имарета, църквата “Св.

Super Last Minute Нова година в Анталия 355лв.

І Ден – Отпътуване от София в 16.00 ч. от площад ”Св. Александър Невски”. Преминаване на граничните пунктове „Капитан Андреево” и „Капъ Куле”. Нощен преход.
ІІ Ден – Пристигане, в един от най-известните турски курорти – Сиде, по обяд и настаняване в хотел „Grand Pearl” 5*. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Две жени са станали жертва на джебчийски кражби вчера в Перник

Престъпленията са извършени в центъра на областния град. 65-годишна жена се е разделила с портмоне, в което е имало 80 лв. и лична карта. Кражбата е станала в кафе. 30 лв., дебитна, кредитна и лична карта са откраднати на 29-годишна жена. Това е станало в магазин за бельо.

Пернишки криминалисти заловиха двама рецидивисти за телефонни измами

Двама телефонни измамници са заловени от служители на Първо РУ „Полиция” – Перник. Акцията е продължение от 14 декември, когато на паркинга на голям хипермаркет в областния център беше задържан 31-годишният П.Д. от софийското с. Долно Камарци. Тогава белезниците щракнаха около ръцете на мъжа малко преди да получи сумата от 2800 лв. и златни накити от 64-годишна перничанка.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.