iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Атака атакува заплатите на общинските съветници в Радомир

Заплатите на  общинските съветници в Радомир от по  700 лв.  на месец са незаконни, обяви днес в града народният представител от Атака Огнян Тетимов. Той  беше гост на освещаването на нов клуб на партията на Волен Сидеров в Радомир.

Водосветът за благословение на начинанието отслужи отец Александър. Момичета в национални носии и дъхави пити привнесоха традицията, която спазва Атака в Пернишко.  За освещаването на клуба бяха дошли и активисти на Атака от други общини.

За областния коодинатор проф- д-р Румен Ваташки Радомир е роден град и той подчерта, че това е първата пресконференция, която областното ръководство дава извън областния център Перник. В Радомир Атака ще има своя листа за съветници и кандидат за кмет, който най-вероятно ще бъде жена, обяви още Ваташки. Много е възможно това да е настоящият общински секретар на партията  Маргарита Ананиева. На миналите местни избори само 30 гласа не достигнаха на Атака да има двама свои общински съветници в Радомир.

Огнян Тетимов обеща, че ще идва в Радомир по-често и ще разнищи случая с неправомерно големите заплати на общинските съветници. По думите му до него достигала информация, че Радомир е феодален град и съветниците са заложници на интересите на икономически групировки.

Ваташки изрази лична благодарност за клуба към кмета на Радомир  Красимир Борисов като го нарече фин и възпитан човек. Партийният шеф почерпи с любимата си марка уиски  Jim Beam, което за първи път вкусил с почерпка от научния си ръководител. 

 В радомир гост беше и националният координатор на Атака Георги Ибришимов - баща на Капка Сидерова. Той обясни, че в страната Атака има вече 150 клуба, но нито един от тях не е отдаден под наем за печалбарско заведение.

По-късно в новооткрития клуб приемен ден за радомирци имаха депутатът Тетимов и колегата му Димитър Карбов.

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.