Сърбия - един безкраен купон - двудневна екскурзия с автобус от БОЯНА ТУР

Сърбия - един безкраен купон - двудневна екскурзия с автобус  01_1453365506

Сърбия - един безкраен купон

ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ОБИЧАТ СРЪБСКАТА КУХНЯ И ИСТИНСКОТО ВЕСЕЛИЕ!
Ние Ви предлагаме:
Една нощувка със закуска и празнична вечеря с богато меню, неограничено количество местен алкохол, безалкохолни напитки, жива музика и много танци……….
Дата за провеждане на екскурзията : 27.02./28.02.16г.
Програма :
1. Ден . Тръгване от Перник в 8,00 ч. по маршрут : Перник – Калотина – Ниш. Пристигане в града около обяд . Пешеходна разходка на града, който е разположен в долината на река Нишава в близост до точката и на вливане в река Южна Морава. Ниш е един от най-старите градове на Балканите, наричан “Портата между Изтока и Запада”. Обиколка на града включва: площада на Освобождението; паметникът на освободителите; сградата на кметството, построена за седалище на Народната банка; Националния театър; Турската крепост от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско селище под името Найсус; дворецът "Бановина", построен през 1886 г., седалище на Нишкия университет. Свободно време за обяд. След обяда отпътуване към хотел „Zeleni Vir . Хотел Zeleni Vir се намира в центъра на град Девети май и на 7,5 км от Ниш. Гостите могат да се хранят в ресторанта на място. Хотелът предлага безплатен Wi-Fi достъп до интернет в цялата сграда. Стаите са с климатик, всяка разполага с балкон и телевизор със сателитни канали. Баните са с душ, безплатни тоалетни принадлежности и сешоар. Настаняване в хотела. Почивка и свободно време. Вечерта вечеря в ресторанта на хотела.
Хотелът се намира пред парк с цветя, пейки и алеи за разходка. Рецепцията е отворена денонощно.
2 . Ден: Закуска. Отпътуване след 12.00ч. посока България . По желание може да се мине през гр. Пирот за обяд и пазар. Пристигане в Перник към 18.00ч.
Дата за провеждане на екскурзията : 27.02./28.02.2016г.
ЦЕНА : 120,00лв
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
- 1 нощувка в хотел Zeleni Vir на 7,5 км. от гр. НИШ;
- 1 закуска
- 1 гала вечеря с не ограничено количество алкохол и жива музика
- транспорт с автобус
- застраховка
- магистрални такси и билети

Минимален брой участници за провеждане на екскурзията : 45
Необходими документи: международен паспорт или лична карта; за деца до 18 г. нотариално заверена родителска декларация от не пътуващия /те родител / и – оригинал и копие,
Допълнителни визови, паспортни и санитарни изисквания - няма
Срок за уведомяване при недостиг на броя на туристите - 7 дни преди датата на отпътуване .
Туриста има възможността за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и на разходите за съдействие, включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт.
Резервацията се счита за направена при внасяне на депозит от страна на потребителя 30 % от пакетната цена на екскурзията. Внесеното капаро маже да бъде направено директно в офиса на Бояна тур или в банковата сметка на фирмата.
Забележка : Туроператора има право да прави промяна по отношение на реда на изпълнение на програмата !
телефон за връзка : 076 602261
0896 884 925

Снимки

Вход с фейсбук профил: