БСП очаква здравият разум да надделее в политиката

БСП очаква здравият разум да надделее в политиката

Нови предсрочни избори няма да променят ситуацита в България. Показателен е рузултатът във Варна. И като доказателство че това което се случва в София, не е картина на ситуацията в страната – това каза областният лидер на БСП Ненко Темелков. Според него политическата партия ГЕРБ е яхнала протеста в столицата, активисти на партията, включително и такива от Перник са сред протестиращите. Областното ръководство и народните представители от Коалиция за България в Перник категорично стоят зад правителството на Пламен Орешарски. Надяваме се здравият разум да надделее и депутатите от ГЕРБ да се върнат в парламента, където да работят като нормална конструктивна опозиция.

Народните представители Станислав Владимиров и Евдокия Асенова направиха своеобразна равносметка на миналата работна седмица в парламента, където са били приети изключително важни промени в закони. Сред тях безспорно е криминализирането на нападенията над лекари и учители. Владимиров се спря на основните моменти от промените в закона за енергетиката, а Асенова наблегна на мерките, които са важни в битката за намаляване на безработицата. Двамата пернишки депутати са съвносители на 4 нови законопроекта, които трябва в близките дни да се гледат в комисии и след това да се разглеждат в пленарна зала.
Все още няма промяна в ситуацията около избора на областен управител на Перник. Кой ще е новият губернатор вероятно ще стане ясно до няколко дни.

Вестник Съперник изданията от 2012 година

Броевете на Вестник Съперник от 2011 година

Вход с фейсбук профил:

Разгледай вестник Съперник:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

Броевете на Вестник Съперник от 2013 година