Loading

Пътуване към рая върви към премиерно представление

Днес от 18.30 часа Драматичен театър “Боян Дановски” премиерно ще играе пиесата на Артър Копит “Пътуване към рая”. Пиесата се реализира със съдействието на РДВР - Перник в рамките на кампанията “Антидрога”, съобщи на пресконференция директорът на театъра Любомир Бъчваров. На срещата с журналистите присъства и говорителят на РДВР Венцислав Алексов, който подчерта, че замисълът за пиеса, посветена на борбата против наркотиците, е от преди една година. Чрез нея се реализира превенция за рисковите групи. Това не е първата пиеса, която посвещаваме на борбата с дрогата, няма да бъде и последната, подчерта директорът на пернишкия театър.
В рамките на комедията Копит описва пътя към рая, т. нар. Нирвана, разкрива причините и навежда на мисълта за последствията от дрогата. Чрез пиесата се провежда диалог за смисъла на човешките стойности.
Режисьор е Бойко Илиев. Сред актьорския състав четем имената на Екатерина Кънчева, Росен Плосков, Ваня Граматикова и Васко Чушев.
След представянето й на пернишка сцена пиесата ще гостува на Брезник, Радомир и Трън. Имаме покани и от театрите в Кюстендил и Благоевград, каза г-н Бъчваров.
Венцислав Алексов е разговарял с началника на Инспектората по образованието Люба Божкова и е споделил идеята си в часовете на класния да бъдат проведени антидрога-дискусии, в които да вземат участие и актьори, участвали в “Пътуване към рая”.

Вестник Съперник изданията от 2012 година

Броевете на Вестник Съперник от 2011 година

На тази дата в миналото

11-Септември-2017

11-Септември-2016

11-Септември-2015

11-Септември-2014

11-Септември-2013

Вход с фейсбук профил:

Разгледай вестник Съперник:

Гореща линия: 0888 563 496

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини

ПОРЪЧКИ се приемат само през сайта и се препращат към търговците за изпълнение!

Броевете на Вестник Съперник от 2013 година

ipernik com