Ясни номинираните в листата на партия България на гражданите

Ясни номинираните в листата на партия  България на гражданите

Днес пернишкото ръководство на партия „България на гражданите” представи официално водачът на листата Людмил Веселинов.Той призна, че е имал известни колебания дали да приеме, но те са били кратки. Последните четири години се показа че ГЕРБ няма намерение да защити хората от монополите и да запази малкия и среден бизнес. Икономическата криза в страната е стигнала до краен предел. Нашата програма дава шанс на партията и на г-жа Меглена Кунева да изгради екип и да поеме управлението на страната – каза водачът на пернишката листа.
Според него предстоящите избори е трудно да се прогнозират като честни , а скандалът който избухна с подслушването на определени лица е много сериозен и трябва да се погледне като такъв.
Номинираните за листата на партията от пернишки регион са Кирил Стоев от Радомир, Емилия Теофилова от Брезник, Симона Минева от Трън, Иван Павлов, Михаела Босева, Ивайло Кирилов и 18 годишният абитуриент Христо Спасов.
В местната структура има много опитни хора, хора доказани професионалисти в своята работа, но ние решихме да заложим на младите и недотам познати лица. Това ще бъде и шанс и да се утвърдят и да се покажат пред хората. От партията обещават да водят съвсем толерантна и цивилизована предизборна кампания, а срещите с хората и разговорите с всеки, който има какво да сподели ще са ежедневие.
 
Основните приоритети, на които ще се наблегне в предизборната кампания е да се убедят хората, че партията предлага неща, в които всеки може да припознае своите искания за по-добър живот. Ако спечелят изборите от партията на Меглена Кунева обещават да намалят наполовина размера на субсидиите за партиите, да отменят привилегиите на народните представители.
Сериозни са ангажиментите към здравеопазването, децата и образованието.
Зоя ИВАНОВА

Вестник Съперник изданията от 2012 година

Броевете на Вестник Съперник от 2011 година

Вход с фейсбук профил:

Разгледай вестник Съперник:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

Броевете на Вестник Съперник от 2013 година