Миньор 1919 играе днес с Хебър

Пернишкият "Миньор 1919" ще се изправи днес срещу пазарджишкия "Хебър" в третия кръг на югозападната "В" - футболна група. Срещата ще се играе на стадиона на клуба в квартал "Димова махала" от 18: 00 часа.
От тази среща вече се очаква и първата победа на тима в първенството, в което е новак от тази година. Първите два мача от предните кръгове "Миньор 1919" отбеляза равенство с тима на радомирския "Струмска слава", и загуба от софийския "Люлин".

В края на октомври най- вероятно вече ще е готов ремонтът на стадиона на пернишкия футболен клуб "Миньор 1919", който се обновява в момента, информира треньорът Славчо Павлов.
Теренът на стадиона на футболен клуб "Миньор 1919" вече е готов и сега е в много добро състояние, разказа още Славчо Павлов. "Дори не може да става сравнение между терена на нашия стадион и някои разорани ниви, на които се налага да играем, когато гостуваме", коментира той.
На стадиона вече има монтирани седалки и скамейки, като се предвижда да се сложат и още, доколото има място и възможност за тях.
В момента се ремонтират съблекалните на стадиона на квартал "Димова махала", а междувременно футболистите от клуба и гостуващите им тимове ползват съблекалните на ръгби стадиона, който е в съседство.
Финансирането на ремонта е осигурено главно от клуба и спонсори. "За всичко обаче трябва доста труд и работа", каза Славчо Павлов. "Нашата школа върви много добре и футболистите и клуба заслужават нещо добро, на която да играят", допълни той.

Вестник Съперник изданията от 2012 година

Броевете на Вестник Съперник от 2011 година

Вход с фейсбук профил:

Разгледай вестник Съперник:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

Броевете на Вестник Съперник от 2013 година