Люлин надви Миньор 1919домакински мач

Следващата среща на перничани е в сряда
С 2:1 столичният "Люлин" надви в неделя пернишкия "Миньор 1919" в мач от втория кръг на югозападната "В" - футболна група. Срещата се игра в софийския втори микрорайон на жилищния комплекс, където столичният тим тренира през последната година.
Единственият гол за нашия тим отбеляза Адриан Александров секунди преди края на първото полувреме от двубоя.
Жълт картон от перничани получи само Иво Райков.
Головите положения за "Миньор 1919" бяха значително повече отколкото противниковите, но шансът и съдиите бяха на страната на "Люлин". Доказателство за това бе малко пресилената дузпа, която получиха люлинчаните и която спомогна за увеличаване на разликата в крайния резултат.
След втория гол на столичаните, перничани показаха доста добра игра в атака, но пак не успяха да реализират точно попадение.
"През цялото време ние държахме инициативата", коментира треньорът на "Миньор 1919" Славчо Павлов. "Като цяло съм много доволен от представянето на момчетата, а не трябва да омаловажаваме и факта, че теренът на стадиона в София беше много лош", допълни още Славчо Павлов.
Треньорът на пернишкия тим оправда двете загуби на "Миньор 1919" с факта, че футболистите са все още млади и са дебютанти в групата. "Това е нещо нормално и аз все пак съм го предвидил", коментира още Славчо Павлов.
"В областта ние сме най- добрият отбор и го доказахме, когато съвсем заслужено се класирахме за първенството на "В"- групата. Сега тепърва вече нашите състезатели ще се доказват и там", каза треньорът.
От следващата среща на "Миньор 1919" вече се очаква и първата победа на тима, който е новак в групата си.
В сряда перничани ще домакинстват на мача със състава на "Хебър" на стадиона си в квартал "Димова махала". Двубоят ще започне в 18:00 часа.

Вестник Съперник изданията от 2012 година

Броевете на Вестник Съперник от 2011 година

Вход с фейсбук профил:

Разгледай вестник Съперник:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

Броевете на Вестник Съперник от 2013 година