Разкриха убийство по горещи следи

Разкриха убийство по горещи следи

Пиянски скандал в Перник завърши с убийство, разкрито от криминалистите буквално час след трагедията. Криминалистите са действали по горещи следи и бързо закопчали извършителя. Те са работили по уточняването и задържането на убиеца под ръководството на Окръжна прокуратура.
Завършилият трагично битов инцидент се е разиграл в пернишкия квартал Твърди ливади. Във вторник, около 18 часа на горещия телефон 112 е бил подаден сигнал за паднал и починал човек в коритото на река Струма, която минава през жилищния квартал. Пристигналите на място полицаи извадили трупът на 57-годишния перничанин Красимир Филипов. По-късно било изяснено, че той е бил блъснат в реката от 43-годишният Румен Борисов. Според жители на квартала Красимир и Румен се познавали отдавна и често сядали на чашка в квартална кръчма. Обикновено черпенето приключвало с бурна разправия. Така станало и завчера. Двамата се черпили в квартална кръчма и под влияние на алкохола между тях избухнал кратък спор. Бесният Румен блъснал Красимир, който отлетял към речното корито и си заминал.
Трупът на 57-годишният мъж е бил закаран в съдебна медицина – Перник за аутопсия. Изясняват се подробностите около нелепата драма, тъй като точно в този район реката не е дълбока. Най-вероятната причина за смъртта е политравма в резултата на падането.
Според съкварталци на двамата, Красимир и Румен се познавали отдавна. Черпели се почти ежедневно в кварталната кръчма, а запивката обикновено завършвала със скандал Били безработни и изкарвали по някой лев, приработвайки където и каквото ми падне, но не са криминално проявени.

Вестник Съперник изданията от 2012 година

Броевете на Вестник Съперник от 2011 година

Вход с фейсбук профил:

Разгледай вестник Съперник:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

Броевете на Вестник Съперник от 2013 година