Loading

Пиян на Христова възраст поломи три коли в Перник

Пиян на Христова възраст  поломи три коли в Перник

И след трагедията, причинена от пиян шофьор, който в пептък уби 16-годишно момиче, пернишки шофьори си позволяват да обръщат някоя и друга чаша и да сядат зад волана, алармираха от полицията. През почивните дни служителите на реда са обрасували две бързи производства за шофиране след употреба на алкохол са започнати през почивните дни. Други двама са карали с алкохол в кръвта под 1,2 промила.
33-годишен перничанин ударил три коли, шофирайки с 2 промила алкохол в кръвта. Инцидентът е станал на ул. „Софийско шосе”, над автогарата, където управлявания от Ц.С. лек автомобил „Фолксваген” ударил „Мерцедес”, след което отпрашил към центъра на Перник. На улица „Кракра” нацепил още един „Мерцедес” и „Ситроен”. Пристигналите на място полицаи задържали пияния мъж, който дал и кръвна проба за химичен анализ. Последвал арест с полицейска заповед за срок от 24 нощ.
Вчера, около 20 минути след полунощ, на ул. „Ракитовец” в областния е хваната почерпена зад волана 21-годишната перничанка А.А. Тя също е шофирала „Мерцедес”, а при изпробването й с алкотест, дрегерът очел 1,22 промила. Младата жена е дала кръвна проба за химичен анализ, но не е била задържана поради здравословни причини.

Вестник Съперник изданията от 2012 година

Броевете на Вестник Съперник от 2011 година

Вход с фейсбук профил:

Разгледай вестник Съперник:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

Броевете на Вестник Съперник от 2013 година