Пернишки бандит прави нов опит за въоръжен грабеж

Пернишки бандит прави нов  опит за въоръжен грабеж

Криминално проявен перничанин е задържан при опит за грабеж. Десетина минути преди полунощ завчера мъж нахлул в денонощен магазин на улица “Рашко Димитров” в пернишкия квартал “Изток” и чрез използване на оръжие опитал да отнеме оборота в размер на около 400 лв. Продавачката успяла да задейства СОТ-системата към областната дирекция на полицията и бандитът побягнал в междублоковите пространства. След кратко преследване белезниците щракнали около ръцете на 21-годишният И.М. От него е иззет газов пистолет, с който опитал да ограби магазина.
Задържан е за 24 часа с полицейска заповед и работата по случая продължават служители от Второ районно управление „Полиция” в Перник.
Друг местен бандит също е прибран за денонощие в ареста на дирекцията на МВР заради кражба от частен имот в квартал Църква. Собственикът се оплакал вчера в полицията, че от двора му са изчезнали метални пръти. Служителите на реда реагирали незабавно и успели да открият и закопчаят апаша, който се оказал стар техен познайник. Кражбата била извършена от 60-годишния Т.Р., който вече имал криминални прояви, свързани предимно с кражби. 

Вестник Съперник изданията от 2012 година

Броевете на Вестник Съперник от 2011 година

Вход с фейсбук профил:

Разгледай вестник Съперник:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

Броевете на Вестник Съперник от 2013 година