Нов умишлен палеж на автомобил в Перник

Нов умишлен палеж на автомобил в Перник

През последното денонощие три пожара с нанесени този път тежки материални щети горяха в Пернишко.
В земенското село Дивля е изгоряла напълно двуетажна къща и цялото обзавеждане в нея. Сигналът за бедата е подаден в радомирската служба Пожарна безопасност и защита на населението около 6,30 часа. Изяснено е, че сградата е била необитаема след като собствениците починали, а наследниците идвали в селото много рядко.
Бяла, черна и компютърна техника пък са унищожени при пожар в апартамент в пернишкия квартал “Мошино”. Там огънят е лумнал в резултат на неправилно използвана готварска печка. Бързата намеса на огнеборците спасила останалата част от жилището от пламъците. Няма пострадали хора, но стопаните ще трябва направят сериозен ремонт на жилището заради опушените стени.
Най-знаков обаче е пожарът в квартал Изток, чиято жертва е поредният лек автомобил. Огънят е лумнал около 22,45 часа вечерта в понеделник и е унищожил напълно возилото – „Форд Ескорт”. От полицията все още не могат да посочат причините за пожара, но по първоначални данни става дума за умишлен палеж. Това е поредният умишлен палеж на кола в региона, а шефът на ОД на МВР комисар Валентин Димитров се оправдава, че подобни престъпления са много трудни за разкриване, защота огънят поглъща всички следи.
 

Вестник Съперник изданията от 2012 година

Броевете на Вестник Съперник от 2011 година

Вход с фейсбук профил:

Разгледай вестник Съперник:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

Броевете на Вестник Съперник от 2013 година