Аварии оставиха без вода част от жителите на Изток, Рударци и Кладница

Голяма авария на главния водопровод остави без вода вчера жителите на почти целия квартал „Изток”. Това информираха от ръководството на „В и К” Перник. От там поясниха, че пробивът е станал на спирка „Мошино”, срещу шивашката фирма „Блу пойнт” и е наложил спирането на водоподаването. Аварийна група на водоснабдителното дружество работи от сутринта по отстраняването на повредата. Имаме уверението, че най-късно до края на работния ден водоснабдяването в квартала на металурзите ще бъде възстановено.
Без вода останаха абонати на „В и К” в централната градска част- района над Софийско шосе отново заради аварии по водопроводната мрежа на ул. „Стара чешма” №17 и на ъгъла на ул."Св.Петка" и ул."Софийско шосе". Аварийни групи на водоснабдителното предприятие работят по отстраняването на повредите и уверяват, че най-късно до 16.00ч ще бъде възстановено водоснабдяването в засегнатите райони.
На сухо вчера останаха и част от жителите на селата Рударци и Кладница. Причината отново е повреда по водопровода. За Рударци аварията е на ул."Хр.Смирненски", а за Кладница- на ул."Кракра" 9. От „В и К” информираха, че в двете села също работят аварийни групи и се надяват, че до края на работния ден жителите на двете курортни селища също ще имат вече вода.

Вестник Съперник изданията от 2012 година

Броевете на Вестник Съперник от 2011 година

Вход с фейсбук профил:

Разгледай вестник Съперник:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

Броевете на Вестник Съперник от 2013 година