Любен Петров: Българският производител трябва да предлага продукти, не да се занимава с административни процедури

Любен Петров: Българският производител трябва да предлага продукти, не да се занимава с административни процедури

Кандидатите за народни представители на СДС Любен Петров и Георги Захариев посетиха гр.Земен и се срещнаха с членове и симпатизанти на Съюзът на демократичните сили.
Присъстваха също зам. кмета на гр.Земен г-н Боянов, общински съветници и общественици. Кандидатите представиха 10-те стъпки на СДС за развитието на държавата и приоритетите на СДС за излизане от кризата.

В открит разговор бяха обсъдени проблемите на градът и решенията на СДС за справяне с тях. От голям интерес бяха предложенията за развитието на земеделието чрез усвояването на европейските фондове, както и стратегиите за подпомагане на малкия и среден бизнес чрез намаляване на административната тежест върху тях предложени от Георги Захариев.

Европейските финансирания трябва да се извършват при ясни правила и процедури, за да бъдат достъпни и ефективни. Европейските пари са малка част от родната икономика и не са достатъчни да излезем от кризата. Трябва да възстановим родното производство, земеделието и туризма. “Българският производител трябва да предлага продукти, не да се занимава с административни процедури. Облекчаването на българските производители ще даде възможност те да вдигнат икономиката ни на крака и ще създадат нови работни места и увеличаване на доходите на всички българи”, подчерта водачът на листата на СДС в гр. Перник Любен Петров.

Вход с фейсбук профил:

СДС Перник лого