iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Уролози се срещат в Перник

Уролози се срещат в Перник 04_1429169253

В Перник ще се проведе поредната среща, която се организира от дружеството на уролозите в кампанията за проблемите на простата. На срещата уролози от цялата стана дават разяснение за доброкачествената простатна хиперплазия и ползата от навременното й диагностициране и лечение.

Напълно безплатна информационна среща за проблемите на простата за граждани със специалист уролог ще се проведе в Перник, като част от кампанията „Отиди на преглед". Срещата ще се проведе на 18 април, събота от 11.00 часа в читалище „Елин Пелин" на ул. Радомир 3. Срещата е отворена за всички граждани, които имат интерес и въпроси по темата.

„Отиди на преглед" включва напълно безплатни образователни срещи в различни региони на България. Кампанията стартира за втори път през февруари тази година, след успешното си първо издание през 2012 и 2013 година, когато бяха проведени повечце от 100 срещи в различни населени места. Основната цел е да се насърчат мъжете над 50 годишна възраст да обърнат повече внимание на симптомите на болестта да потърсят медицинска помощ.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.