iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Стоматолог става шеф на „Медико-дентален център 1” в Перник

Стоматолог става шеф на „Медико-дентален център 1” в Перник 11_1448180609

Стоматолог с 25 години стаж поема „Медико-дентален център 1” в Перник, като на извънредното си заседание пернишките общински съветници освободиха досегашния управител на „Медико-дентален център 1” ЕООД д-р Незабравка Андреева, след като тя бе избрана за общински съветник от групата на „Реформатори и демократи за Перник”.

По нейно предложение за временен управител на дружеството местните законотворци одобриха д-p Лopитa Cтeфaнoвa. Тя бе избрана за изпълняващ длъжността за срок, не по-дълъг от една година, в течение на който трябва да бъде обявен конкурс за титуляр на длъжността.

Д-р Стефанова е завършила столичния медицински университет през 1995 г. с успех отличен 5,60. Тя има 25 години стаж по специалността. Омъжена, с една дъщеря, която също следва стоматология, поясни д-р Андреева, представяйки своята колежка, която трябва да поеме управлението на общинското търговско дружество. И допълни, че д-р Стефанова ще съумее да се справи с ръководството на дружеството, тъй като е доказала способностите си и с работата си в етичната комисия на зъболекарския съюз.

Д-р Андреева се извини на колегите си съветници, че е забравила да покани на заседанието на минипарламента д-р Стефанова, която би могла да отговори на евентуалните им въпроси.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.