iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Росица Янакиева се влошава

Росица Янакиева се влошава 01_1421831387

Състоянието на бившият кмет на Перник и настоящ депутат към АБВ Росица Янакиева е започнало да се влошава, казаха нейни близки.

Според информирани тя има проблем с белия дроб и бъбреците и за това е поставена на апаратно обдишване. Те призовават в интернет всички, които я познават, да се помолят за спасението й. Сред най-ревностните й приятели е Валентин Лазаров – бодигард и личен шофьор на Росица Янакиева. На стената си във Фейсбук той не спира да пише за нея, откакто е приета в болница:

„Върнах преди години с молитви баща си от клинична смърт в реалния свят, поне за дни. Мисля, че ако сме повече, можем с молитви и душевна подкрепа да задържим Росица Янакиева в реалния свят, където тя се намира”, пише той на стената си във Фейсбук и поства картина, която е посветил на шефката си с призив за молитви и здраве:

„До деветия ден след операцията бе добре. Сега вече нещата стоят по-различно. Но с молби баща ми се върна от оня свят с издаден вече смъртен акт”, разкрива пред БЛИЦ Валентин Лазаров и признава: „Не се срамувам, че съм 2 метра и 120 кг и плача често за… както ние, нейния екип, й казваме – Кака.”

Росица Янакиева постъпи във ВМА в началото на януари след хипертонична криза. Тя се почувствала зле и сама отишла в болницата. След направените изследвания е установена спукана аневризма на кръвоносен съд, който е тръгнал към мозъка. Лекарите веднага й правят безкръвна операция. Първите дни тя се чувства добре, но сега състоянието й се е влошило, признават лекарите.

Източник: mirogled.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.