iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Отървете се от цистита

Отървете се от цистита 04_1430116739

Циститът е съпътствано от болка и дискомфорт заболяване на пикочните пътища, като според статистиката, всяка втора жена е боледувала поне веднъж в живота си от цистит.

Острите състояния са болезнени и съпроводени от редица неразположения – чести позиви за уриниране, кръв в урината, отпадналост.

Често симптомите на цистита са толкова резки и силни, че човек бърза да ги тушира. Но важно е да се влияе не само на болката, а да се намери и отстрани причината за възникването ѝ. Тук на помощ идва ЦистиРен, който веднага носи желаното облекчение. С концентрираната сила на Американската червена боровинка и Златната пръчица продуктът се бори срещу причинителите на заболяването и подпомага изчистването на пикочните пътища и бъбреците.

Проантоцианидините тип А (PACs А), съдържащите се единствено в Американската червена боровинка възпрепятстват закрепването на болестотворните бактерии Ешерихия коли по стените на пикочните пътища. Според Френската агенция за безопасност на храните, за да се постигне специфичният антиадхезионен ефект, необходимата дневна доза от проантоцианидини е минимум 36 мг. Стандартната доза ЦистиРен съдържа двойно повече PACs А – 72 мг.

Златната пръчица действа диуретично. Подпомага изчистването и защитата на отделителната система.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.