iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Обновете кръвта и тялото си с рецептата на Петър Димков

Обновете кръвта и тялото си с рецептата на Петър Димков 08_1376331551

Пречистващата рецепта на народния лечител Петър Димков за младост и здраве обновява кръвта и тялото. В целебната смес, която трябва да си направите, влизат 12 билки за прочистване на кръвта. Всички тези билки може да си наберете сами или да си купите от билковите аптеки или от магазините за здравословни храни.
Тези 12 билки са: камшик, борови връхчета, гръцка коприва, цвят от жълт кантарион, жълт равнец, теснолистен живовляк, листа от горска ягода, листа от малина, миризлива лазаркиня, орехови листа, листа и плод от касис и зърна от червена хвойна. От всички изброени билки се слагат по 30 грама и всичко се смесва. 2 супени лъжици от сместа се пускат в 500 грама кипяща вода и се оставят да врат 5 минути. След като изстине, отварата се прецежда и се пие се по 1 винена чаша 3 пъти на ден – сутрин, обед и вечер преди ядене.

Тази рецепта според лечителя Петър Димков довежда до “обновяване” на кръвта, до подмладяване. Той препоръчва тази отвара да се пие всеки сезон – или 4 пъти в годината – по 10 дни.

Източник: zdrawe.ws

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.