iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Нападнаха центъра за спешна медицинска помощ в Гоце Делчев

Нападнаха центъра за спешна медицинска помощ в Гоце Делчев 05_1430640622

Центърът за спешна медицинска помощ в град Гоце Делчев е бил нападнат, като обаче няма пострадали служители, но са нанесени материални щети.

Към 4.30 часа вчера сутринта е получен сигнал за сбиване пред дискотека в град Гоце Делчев. При него са пострадали двама 23-годишни мъже- Юсеин Ч. и Балин Х. Двамата са били бити от охраната на дискотеката, която се намесила, за да ги разтърве. Извикан е екип на Спешния център в града.

Двамата пострадали са транспортирани до ЦСМП от дежурния екип. Според персонала на спешния център Юсеин и Балин отказали медицинска помощ. Докато двамата са в спешния център, отвън започва да се събира група агресивно настроени мъже.

Последвало е нападение над центъра. При него са нанесени материални щети на ЦСМП - счупена входна врата и стъкла. Нападнатите служители на ЦСМП своевременно са уведомили полицията за нападението, намесата им е предотвратила саморазправа с дежурните в центъра.

Сред тях няма пострадали. Нападателят, счупил вратата и стъклата е разпознат от дежурните в ЦСМП, след което е задържан с полицейска мярка за 24 часа в ареста на РУП Г. Делчев. Той ще бъде съден по Указа за борба с дребното хулиганство. За инцидента е уведомен Националния координационен медицински център и директора на ЦСМП-Благоевград д-р Красимир Михайлов.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

19-Април-2017

19-Април-2016

20-Април-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.