iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Избраха нов управител на Медицинския център в Радомир

Избраха нов управител на Медицинския център в Радомир 09_1442215965

Беше утвърден д-р Димитър Йорданов Николов за управител на общинското дружество „Медицински център - Радомир“ ЕООД, като той ще получава трудово възнаграждение в размер на 300% от Средната месечна брутна заплата в дружеството.

Общинският съвет възложи на кмета Пламен Алексиев да подпише договор с новия управител, а д-р Николов- да впише подлежащите на вписване обстоятелства в Търговския регистър.

Общинските съветници изказаха благодарност за работата й като управител на Медицинския център д-р Искра Гьошева, която подаде предизвестие за предсрочно прекратяване на трудовия договор с общината. Кметът Пламен Алексиев предстои да издаде заповед за освобождаването й и заповед за назначаване на д-р николов.

Д-р Николов е неврохирург с 22-години трудов стаж във Военно-медицинска академия. Той обеща пред съветниците да работи за подобряване на материалната база на дружеството и да привлече за работа в него специалисти от ВМА. Корените на д-р Николов са от Кюстендилското село Добри дол.

Съветниците не дадоха съгласие общината да предостави за срок от 10 години или безсрочно още 5 помещения на филиала на Центъра за спешна медицинска помощ. Такова искане бе постъпило от директора д-р Валери Симеонов.

Източник: mirogled.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.