iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Избират директор на медицинския център в Радомир

Избират директор на медицинския център в Радомир 05_1432888140

Обявяват конкурс за директор на медицинския център в Радомир, като мястото беше овакантено, след като д-р Искра Гьошева го напусна по собствено желание.

На сесията на 30 април Общинският съвет в Радомир избра временна комисия, която да изготви критериите за конкурса и на предстоящото днес заседание, критериите ще бъдат утвърдени и ще се вземе решение за обявяване на конкурс.

На заседанието, кметът на Радомир Пламен Алексиев ще представи информация за състоянието на чистотата и хигиената в град Радомир и в останалите населени места в общината и информация относно функционирането и развитието на културните институции. Кметът ще трябва да отговори и на две питания, които са внесени в писмен вид от съветничката Боряна Методиева, председател на постоянната комисия “Европейски, национални и други програми и проекти, работа с децата и младежта, спорт и туризъм”. Едното от тях е свързано със съдбата на болницата в Радомир, а другото питане е относно борбата с комарите на територията на общината. Общият брой докладни, по които ще дискутират съветниците, е 15. Сред тях е и доклад от временната комисия за предложенията за съдебни заседатели към Окръжен съд-Перник и избор на съдебни заседатели.

Източник: bnr.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.