iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Четирима души пострадаха при катастрофи в Пернишко

Четирима души пострадаха при катастрофи в Пернишко 04_1396861817

За един ден в Пернишко са пострадали четирима души при три пътнотранспортни произшествия.

Няма опасност за живота им, съобщиха от полицията. Всички инциденти са станали на 5 април.

Граждани подали сигнал на тел. 112, че в Радомир, че на кръстовището на ул. „Р. Даскалов” и кв. „Върба” има катастрофа. Полицаите установили, че лек автомобил „Ауди 80”, управляван от 64-годишният И.Б. от Радомир бил ударен отзад от друг лек автомобил „Пежо”, шофиран от 42-годишният П.Г. от с. Червена могила. При сблъсъка аудито се преобърнало на таван. Шофьорът на немската кола и возещата се до него В.Л./55 г./ са транспортирани в МБАЛ „Р. Ангелова” Перник и след прегледи са освободени с охлузни рани и уплаха. На двамата шофьори са взети кръвни проби за алкохол.

23-годишен мотоциклетист е пострада след удар в лек автомобил. Инцидентът е станал на новия язовир в пернишкото с. Ярджиловци.

А.А. шофирал мотоциклет „Сузуки” без регистрационни табели и по неизяснени до момента причини се ударил в паркиран лек автомобил „Фолксваген пасат”. От сблъсъка мотоциклетистът паднал и получил фрактура на горен крайник. Настане е за лечение в МБАЛ „Р. Ангелова” – Перник и му е взета кръвна проба за алкохол.

Пиян перничанин е пострадал тежко, забивайки се в крайпътна нива с автомобила си. Катастрофата е станала сутринта в 8 ч. на пътя за Трън след изхода от с. Филиповци. Лек автомобил „Фолксваген Поло”, шофиран от перничанина М.П./23 г./ се преобърнал в нива до пътя. Младежът е закаран в пернишката болница, където лекари установили фрактура на две ребра и горен крайник. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 1,63 промила. Взета му е и кръвна проба за химичен анализ и е започнато досъдебно производство.

Източник: mirogled.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.