iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пробив: Шестима млади доктори подсилиха пернишката болница

След години на изтичане на спецове в бели престилки към чужбина, пернишката болница се сдоби с шестима нови доктори наведнъж.


Петима от новото попълнение на МБАЛ "Рахила Ангелова" пристигат директно от университета. Всички смятат, че са направили добър избор, имат хъс за работа и са мотивирани да дадат много от себе си в полза на жителите на града.
Доктор Михайлов е перничанин, той не е потомствен медик, но пък обича професията си много. Започнал е работа в тежкото Спешно отделение, но очаква да се премести в рентгеново отделение. Категоричен е, че навсякъде ще бъде полезен на пациентите.
Освен него за своя първа работа са избрали пернишката болница „Рахила Ангелова“ доктор Диляна Добрева от Неврологичното отделение, доктор Димитър Методиев, който е назначен в патоанатомията, доктор Магдалена Симеонова от Спешно отделение и доктор Ахмед Контлиев, който е лекар в клиничната лаборатория. Доктор Любомир Христов е попълнение от болницата в Радомир. Работното му място е акушеро-гинекологичното отделение. /КТ"Кракра"/

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.