iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


4 месеца след 1% шанс за оживяване, Явор пише за катастрофата

SOS Явор - оцелял след мото катастрофа

Здравейте колеги, жив съм, което е най-важното. Радвам се, че отново мога да пиша във форума, много кофти катастрофа, няма да обяснявам причината, заради която съм паднал, не е сега времето, кофтито е че след като съм паднал съм отишъл в насрещното, а там ме посреща една кола челно, а след нея ме прегазват още две , като минават през лявата ми страна.
Имал съм късмет, че наблизо е имало линейка, тя ме е откарала в Благоевград, а там са казали, че такова нещо не били виждали и ако случайно съм бил издържал пътя до пирогов съм имал някакъв шанс, издържал съм пътя, но почти без никаква кръв, там ме приемат с кръвно 0-40, след последвалите кръвопреливания и 2 операции са ми давали 1% живот, сега осъзнавам колко много може да бъде това, казват че до 30% може да бъде сменена кръвта на човек, на мен ми я смениха цялата.
Останалите последствия са много, два прешлена, много сериозно натрошен ляв крак, след многобройните операции имам желязо от таза до коляното и от коляното до глезена, в глезена също имам пирони, под коляното липсва около 6 см от коста ми, мускули и кожа, скоро ми взеха мускул от дясната ръка, от към гърба и го преместиха на крака ми, кожа взеха и от двата крака и гърба, като по-голяма част от десния крак, операцията за коста ще бъде след 6 месеца.
Относно лявата ръка, много сериозно счупване, скъсани всички артерии и за съжаление не я спасиха. Мисля да слагам протеза, защото на 26 г да остана с една ръка, някакси не става. Изкарах 13 дни в кома. От скоро ми откриха дарителска сметка, а след нея ще открием и смс линия, много е трудно, но ще имам нужда от финанси за останалите операции и протезата, скоро ще ви информирам за останалото, благодаря на всички, които се отзоваха и се поинтересуваха за случилото се.ПАЗЕТЕ СЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
НОМЕРА НА БАНКОВАТА СМЕТКА НА ЯВОР Е : BG53UBBS80021050534330 !!!!
БЛАГОДАРЯ!!!! 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.