iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Заедно срещу безработицата и ниското заплащане на труда в България

Заедно срещу безработицата и ниското заплащане на труда в България 02_1361037906

И да не Ви харесва, харесайте тази група, която припомня много истини: “Народ, който не помни миналото си няма бъдеще”! На къде сме тръгнали, ако си спомняме славната ни история само от поругаването и в телевизионни реклами?! На къде сме тръгнали, ако прислужваме на народ, който е нямал история близо хиляда години, след като ние сме започнали да пишем нашата?!

Всичко в нашата държава ли е сбъркано?!!??? ДУХОВНИЦИ със златни часовници "Ролекс" от 10 хил. лв. и автомобили, струващи над 100 хил.лв, НЯМАТ МЯСТО В БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНАТА ЦЪРКВА!!! Православната църква винаги е била опора и е давала сила на българския народ, през най-трудните моменти на нашата история. Днес, луксозният живот на духовниците отблъсква народа от църквата... Предстоящият в края на месеца избор на нов български патриарх още не е набрал популярност като обществено значима тема. Сред по-младите българи темата почти не е важна. Повечето българи не са обсъждали въпроса с приятели или в семейството. Усещането за връзки с бизнеса и за луксозен живот на духовници е основният проблем, който мнозина виждат пред църквата. Въпреки това повечето смятат, че изборът има по-скоро голямо значение за България.

Кунева едва се спаси от линч в Благоевград! Благоевград изригна срещу монопола на ЧЕЗ и неясните сметки за ток. Митингът от площада се пренесе пред офиса на България на гражданите, след като се разбра, че бившата министърка на НДСВ и еврокомисар е в града за провеждане на предизборно събрание. Хората настояваха да излезе и да им даде обяснение за монополите на ЧЕЗ и ЕОН, които нейното правителство създаде.

Оказа се обаче, че Кунева е надушила опасността и е избягала за София. Това ли е лидера на „гражданско движение“ - вместо да се появи и да даде обяснение се скри от справедливия гняв на потребителите – въпреки че им беше еврокомисар на висока заплата. Това ли ще ни е „алтернативата“ на предстоящите избори?!!??? Време е да се замислим и защо Кунева призоваваше да не се участва в референдума. Може да ви говори цял ден за това и да ви изрежда сто причини за патетичното си отрицание. Но има една причина и тя е основната, която остава скрита. За нея обаче тя никога няма да отвори дума - и тя е следната: Навремето Кунева като някакъв политически макарон се съгласи съвсем безропотно със затварянето на трети и четвърти блок на Козлодуй. И ако сега мнозинството от участниците в референдума подкрепят ядрената индустрия, колкото и това да няма реални последици, ще бъде едно абсолютно лично фиаско за нея. Медиите останаха почти напълно безучастни и към едно изявление тези дни на външния министър Младенов пред Кошлуков: „Закриването на малките реактори на Козлодуй никога не е било част от изискванията на Европейския съюз за присъединяването на България… Закриването се превърна в част от изискванията, когато ние сме поели този ангажимент!“ 

КОЙ ПРЕДЛОЖИ И КОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ЗАТВАРЯНЕТО НА ТРЕТИ И ЧЕТВЪРТИ БЛОК НА АЕЦ КОЗЛОДУЙ, Г-ЖО КУНЕВА? С КАКВИ ОЧИ ИЗЛИЗАТЕ ПРЕД ГРАЖДАНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И ЧИИ ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПРАВА ПРЕТЕНДИРАТЕ, ЧЕ ЗАЩИТАВАТЕ? КАКВА АЛТЕРНАТИВА МОЖЕ ДА БЪДЕТЕ ВИЕ, КОГАТО ОТ ГОДИНИ УЧАСТВАТЕ ВЪВ СХЕМИТЕ ЗА ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ, А В РЕДИЦА ОТ ТЯХ СТЕ И ГЛАВНО ДЕЙСТВАЩО ЛИЦЕ?

Ливанската групировка "Хизбула" отхвърли твърденията, че е свързана с атентата в Бургас, при който загинаха петима израелски туристи и български гражданин,което официално се съобщи от сателитният канал Ал Джазира. Днес министър Цветанов изрази позиция, че именно „Хизбола“ стои зад атентата. На каква цена е нужно да защитаваме интересите на САЩ? Не и с цената на риск за националната ни сигурност! България не е пионка в ръцете на Щатите и трябва да остане неутрална!

Наистина няма! У нас те си скачат безпричинно, а понякога дори и без повод...Добре дошли в страната на абсурдите г-н Министър. Време е да осъзнаете как живее народа и вместо тези неща да ви изненадват, да направите нещо, с което да се променят!

ИНВЕСТИТОРИТЕ и ЕНЕРГОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИТЕ ДРУЖЕСТВА се оказаха „твърде бедни“ за да плащат таксите за ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ. Ние като един народ, живеещ във време на възход и просперитет, ОТНОВО ЩЕ ТРЯБВА ДА ИЗВАДИМ И ДА ПЛАТИМ СМЕТКАТА от джоба си, защото едните ги защитава вратичка в закона ( доста умело оставена при това), а другите просто не искат. Българи, ние отдавна не сме ПОТРЕБИТЕЛИ и никой не ни смята за такива...ние сме се превърнали в едни безгласни ПЛАЩАЧИ НА СМЕТКИ... 

Източник: https://www.facebook.com/bezrabotica

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.