iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Соколова обеща метро до Перник

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

Софийското метро ще стигне до Перник. Това обеща кандидат кметът от ГЕРБ Ирена Соколова на пресконференция днес. Депутатката се зарече от пернишката гара до другия край на столицата да пътуваме само с един билет.

Соколова стартира кампанията си и с обещание близките до Перник села да имат водопровод, канализация и асфалтирани улици.

Народният представител се зарече, че няма да участва в купуването на гласове. На нея това не й било нужно, защото ще казва истината на перничани и очаква с това да ги спечели. Соколова очаква да получи точна справка за финансовото състояние на общината, за да може да направи схема как да се изплатят дълговете, които неизбежно ще останат след сегашния мандат.

Соколова ще разчита на целия екип на ГЕРБ в Перник и на връзките си, които има с министрите от кабинета. Вече започва обсъждане на интегрирани проекти с еко министъра Нона Караджова. Уважавам много от качествата на сегашния кмет Росица Янакиева, но смятам, че проблемите на общината се парцелират и няма мащабност, обясни кандидатът на ГЕРБ. Тя допълни, че е непростимо проблемът с потъващите в мините пернишки квартали не е включен в дългосрочния план за развитие на общината.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.