iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Много хора на държавни постове в Перник се страхуват

Перник снимка: за хората и събитията Кунева и Борисова

Много хора искаха да влязат в този инициативен комитет, но не дойдоха от страх, защото заемат държавни постове", каза журналистката Руми Борисова, която е един от подкрепящите кандидатурата на Меглена Кунева за президент.

Днес в Перник в присъствието на независимита кандидат президентска двойка Меглена Кунева - Любомир Христов беше представен местен инициативен комитет, който ги подкрепя в кампанията им за "Дондуков" 2. в него влизат професорът в НСА Ангел Божичков, управителят на ДКЦ-І д-р Георги Драганов, бившият директор на ДФ “Земеделие” Петко Симеонов, заместник-председателят на ОбС-Брезник Емилия Вълова, журналистът Румяна Борисова, самотната  майка с 3 деца, две от които с увреждания Йоана Петрова, девойка с увреждане Розалина Максимова,  предприемачът Николай Бранков, художникът Петър Борджошки, Студенти, млади специалисти . Те определиха Меглена Кунева като обединител на нацията, най-добрият политик, стойностен  човек, който знае от какво се нуждаят децата ни.

"Подкрепям Кунева, защото е гражданският кандидат, защото е независима, честна и открита.  Подкрепям я защото е Кунева, а не Пръмова и то от преди 89 година, защото тя сама е успяла да спре два блока на АЕЦ"Козлодуй и така да надхитри енергийната мафия - тя, тази финна и деликатна жена. Подкрепям я защото е "Мадам yes" - дамата, която знае кога да казва "да" в името и в полза на България и нацията ни и така страната е член на ЕС с договорени доволно добри преходни периоди. С Меглена имаме сходно възпитание и споделяме еднакви ценности, но не партийни, а човешки. Тя застава зад каузи и няма пречки, които да я спрат да ги доведе до край.  каза журналискта Руми Борисова. Тя спомена, че  настоящият държавен глава Георги Първанов за два мандата  не е успял да стане нейният президент и е останал само любим съученик, а Меглена Кунева, освен приятелка, за нея ще бъде и президентът, даже и да не бъде избрана, защото партиите се готвят за нечестни избори. 

По думите на Меглена Кунева това, което се случва в страната прилича на хунта, но не военна , а полицейска. 

Снимка: zapernik.com


СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ В ГАЛЕРИЯТА.


iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.