iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Къртят кабинета на губернатора

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

Строители атакуват кабинета на губрантора и започват да го къртят. Областният управител Иво Петров излиза в оптуск от понеделник и отваря офиса си за работници. Те ще изтърбушат дървената ламперия и ще боядисват стените.

Ремонтът ще обхване и партерния етаж на областната администрация. Там ще се поправят гишетата за обслужване за граждани, а в откритото пространство в средата на сградата ще се направи градинка с пейки, където чакащите ще могат да отмарят.

Ремонтите са по проект "Красива България". Те трябва да приключат до края на годината, но очакванията са финалът да е по-скоро - в края на октомври или началото на ноември. От администрацията се извиняват на перничани за неудобствата от строителните работи, които ще затруднят достъпа до асансьорите за етажите на НАП и останалите служби в крилото на сградата.

Кабинетът на губернаторът ще смени и интериора си. За обзавеждането обаче не са предвидени пари в спечеления проект, а ще се вземат суми от капиталовите разходи на областната администрация.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.