iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


ДСБ и Единство се обединяват категорично

ДСБ и „Единство“ се обединяват категорично сн. Архив

Днес стана ясно, че ДСБ и „Единство“ категорично се обединяват. Обединението се изразява в това, че  двете партии ще се слеят в една. На пресконференцията присъстваха д-р Маринова и Георги Недев от ДСБ, както и Драгомир Драгомиров и Николай Драгомиров от "Единство".

Там от ДСБ и "Единство" ще работят заедно в интерес на гражданите. Припомняме, че преди седмици те обявиха, че ще участват заедно на предстоящите парламентарни избори. Днес те представиха обща позиция в подкрепа на протестиращите.

Те също така обявиха, че не могат да работят с БСП. Причината за твърдението е бюджета на Община Перник. Парите бяха категоризирани като "кух бюджет". Категорични са, че този път "номерът на кметът Янакиева няма да мине". Уточнено беше, че не са залепени към ГЕРБ, но не одобряват увеличения бюджет.

Д-р Маринова изрази притесненията си, че темите около бюджета трябва да бъдат коментирани на сесия, която е насрочена за 27 февруари. Към този момент, обаче, нито една комисия не е минала с разглежданията си.

Информация: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.