iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Зайо Байо зарадва децата

Зайо Байо зарадва децата 05_1433095716

Влакче, въртележка и надуваем замък зарадваха малчуганите пред зала "Арена Армеец". Това се случи в навечерието на техния празник, като събитието беше отбелязано с песни, танци и много игри.

Малчуганите участваха и в томбола с награди, но истинската радост на забавата донесе Зайо Байо.

Дългоухият любимец им позволяваше какво ли не – както да го дърпат за опашката и ушите, така и да го гъделичкат по коремчето. "Искам да пожелая на децата винаги да празнуват 1 юни, защото не бива да изгубят детското в себе си. Да четат много книжки и да гледат хубави филмчета", каза пред БГНЕС Зайо Байо.

В друга част пред залата пък имаше ателие, където с помощта на четката и боичките, всяко дете можеше да се преобрази като любимия си приказен герой. С много въображение и различни предпочитания те описваха как трябва да изглежда принцеса, чудовище или Спайдърмен.

Едни от най-щастливите деца на площадката бяха 6-годишните Нели и Ралица. С ненадмината артистичност двете малки госпожици разказваха как са пели и кудкудякали на сцената. Нели и Ралица пожелаха на всички деца да са много щастливи като тях и да слушат майките си всеки ден. Ралица поиска и специален подарък за 1 юни - да си има братче с биберон, което много да я обича. Сред малчуганите не липсваха и такива с по-простички желания за подаръци като коли и влакчета.

Детският празник пред "Арена армеец" продължава с концерт, който започва в 16.30 ч.

Източник: news.bgnes.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.