iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Променят маршрута на четири автобусни линии в София до 30 април

Променят маршрута на четири автобусни линии в София до 30 април 04_1430138548

Изграждат канализационен клон на ул. „Филип Кутев” в София, като се променя маршрута на четири автобусни линии от 4.30 часа на 27 април до полунощ на 30-и, петък.

За същия период се забранява движението на пътни превозни средства по ул. „Филип Кутев” на кръстовището с бул. „Черни връх”.

Променя се маршрутът на автобусите с номера 64, 93, 98 и 122. Автобусите по линии 64, 93 и 122 в посока Околовръстния път ще тръгват от автостанция „Хладилника“, по ул. „Сребърна“, ул. „Хенрик Ибсен“ наляво по ул. „Емилиян Станев“, наляво по ул. „Тодор Каблешков“, надясно по бул. „Черни връх“ и по маршрута двупосочно.

Автобусите по линия 98 в посока село Железница ще тръгват от кръстовището ул. „Сребърна“ и бул. „Черни връх“, надясно по ул. „Хенрик Ибсен“, наляво по ул. „Емилиян Станев“, наляво по ул. „Тодор Каблешков“, надясно по бул. „Черни връх“ и маршрута двупосочно.

Заради заснемането на българския игрален филм „Разруха” пък се забранява престоят и паркирането от 07.30 до 19.30 часа на 28, 29 и 30 април на ул. „Иван Вазов” между ул. „6-и септември” и ул. „Г. С. Раковски”.

Забраната не важи за автомобилите на снимачния екип и за местата със служебен абонамент.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.