iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Обява за миризливи обувки беше закачена в луксозен блок в Люлин

Обява за миризливи обувки беше закачена в луксозен блок в Люлин 09_1474696942

Обява за миризливи обувки, които тровят въздуха в коридорите на бл. 769 в столичния жк „Люлин“, раздели мненията на съседите в новата луксозна кооперация, като преди няколко дни на таблото във входа на лъскавия 5-етажен блок било закачено съобщение със следния текст: „Към живущите на бл. 769. Молим всички живущи, които имат изкарани обувки и други вещи пред вратите и коридорите, да си ги приберат. Целият вход мирише на обувки и се носи неприятна миризма. Беше извършена проверка от служители на община „Люлин“, глобата е 1500 лв. Вход Мениджър“.

Мъж от кооперацията разказа пред Агенция „Монитор“, че ползват услугите на професионален домоуправител - фирма, от чието име е подписана обявата. Той обаче не знаеше кой е действителният автор – професионалният домоуправител или някой от съседите. Заплашителното съобщение беше премахнато в петък от информационното табло във входа, отново неясно от кого. „Беше много грозно“, коментира ситуацията обитателят на кооперацията. Той не беше чувал или видял служители от общината да правят проверка.

Кооперацията е на 4 години и вече всички апартаменти са населени. Екип на вестника успя да влезе през заключващите се железни врати на малкото кокетно дворче на блока. Там има алпинеум и пейка, а входът е украсен с висящи цветя. Входната врата на кооперацията не се заключва. На таблото във входа има обяви от всякакъв характер, сред които и да се пази тишина от 14 до 16 часа. Те са подписани от професионалния домоуправител. По стените на стълбището висят картини, а под прозорците има цветя. Апартаментите са групирани по три, като към тях водят малки коридорчета, затворени с врата. Действително пред някои от жилищата има открити рафтове с обувки върху тях. В момента на присъствието ни миризма не се усети. Обявата обаче продължава да е обект на различни мнения между съседите.В грижата си блокът им да е като по картинка някои от тях вероятно предприемат и действия по контрол на общата хигиена.

Източник: monitor.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.