iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Фестивал на цветовете се проведе в София

Фестивал на цветовете се проведе в София 06_1434816495

Стотици тийнейджъри се впуснаха в най-цветното забавление през годината - Фестивала на цветовете в София, като очакваното второ издание на най-цветното събитие у нас се проведе в събота пред зала "Арена Армеец" за радост на няколкостотин софиянци и гости на столицата.

Облаци от цветен прах полетяха над площ от 16 декара под звуците на Ice Cream, Спенс, Дивна, "The Top Stoppers", "The Offenders" и други. Екипирани в предимно бели дрехи, младежите не пропуснаха да си закупят от специалните цветни прахове, с които оцветиха обилно себе си и околните.

Фестивалът на цветовете води своето начало от древна традиция на Индия, празнуваща равенството между хората, доброто, любовта и красотата на живота. Хубавото време и силната музика допълнително допринесоха за цветната емоция в София днес. За отброяването на "цветните експлозии" се грижеше Дон Еди Казасян.

Веднъж намерил място в пределите на цветния купон, нито един посетител на фестивала не остана в плен на бледите цветове. Жълти, зелени, лилави, червени, сини облаци безвреден прах се сипеха от всички посоки. За доброто настроение се грижеха както музикалните групи, така и баровете с бира и освежаващи напитки.

В рамките на фестивала бяха представени ръчно изработени козметики, дизайнерски тениски. Част от присъстващите отнесоха със себе си и временни татуировки. Фестивалът на цветовете се проведе за първи път през миналата година в София, като събра над 4000 души. И през тази година по улиците на София до късно ще обикалят стотици цветни лица, коси дрехи, носещи със себе си цветното настроение и очакване за дълго и горещо лято.

Източник: video.bgnes.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.