iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Плащат за хеликоптер на бала

Плащат за хеликоптер на бала 04_1429188665

Да полетиш на бала си в буквалния смисъл на думата струва 1600 лв., показа проверка, като тузари са готови да платят баснословната сума, за да зарадват детето си за абитуриентската му вечер.

Баби, лели, чичовци, майки, татковци правят комбина и събират пари от месеци, за да осигурят на зрелостника незабравимо изживяване по случай завършването.

Най-новият хит е едночасова разходка с хеликоптер. За посочената сума абитуриентът и още двама негови съученици ще излетят от Лесново и ще разгледат от птичи поглед Боровец, язовир "Искър" и Седемте рилски езера.

По-евтино и също лъскаво изпращане на абитуриента струва наемането на лимузина. Луксозното возило излиза 250 лв. за един час в София, като в цената влиза и бутилка шампанско. За всеки допълнителен час се плаща на километър по левче.

В Благоевград има оферти за лимузина за 300 лв. за три часа. Така ако 8 завършващи платят по 37,50 лв., ще дадат по-малко, отколкото да наемат друга по-компактна лъскава кола само за себе си. В офертата влиза и зареден минибар с отбрани напитки.

Повечето класове вече са резервирали ресторантите за тържествената вечер. Кувертите в заведенията в столицата са около 120-160 лв. на човек.

Сред най-предпочитаните дестинации за абитуриентско празненство е Арбанаси. Хотелите се пукат по шевовете и свободни дати почти няма.

В един от най-луксозните хотели в красивото селце дните в края на май вече са резервирани. Останали са места за 27 май, когато могат да ви предложат ресторант и 27 свободни стаи. Кувертът е 105 лв. за една нощувка с включена тържествена вечеря с диджей.

За две нощувки цената е 135 лв. Резервации от абитуриенти има и в морските курорти, където пакетните цени са около 120-130 лв. на база all inclusive.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.