iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


От МВР издирват собственици на крадени вещи

От МВР издирват собственици на крадени вещи 02_1424508644

От МВР в София издирват собственици на крадени вещи. Имуществото е било открито при ареста на организирана престъпна група, действала в Сливница, Костинброд, Драгоман, околните села и вилни зони. Това съобщи шефът на дирекцията Мариета Иванова.

Полицията е открила множество крадени неща. Става дума за автомобилни гуми, перилни препарати, дамски дрехи, голямо количество селскостопанска техника, инструменти, косачки, резачки за дърва и битова техника.

Групата от 8 души е арестувана на 17 февруари. Досега са документирани около 30 престъпления. Според полицията бандата е извършвала множество кражби във вилни зони и слабо населени места. Освен това заловените са заподозрени за няколко кражби от международни товарни влакове на гара Драгоман.

Не се знае обаче кои са собствениците на голяма част от намереното. Затова началниците на районни управления са получили заповед да се срещат с хората по места и да обясняват какво е открито, като по този начин полицията се надява да открие още пострадали освен тези, които са подавали жалби, че са обрани. "Срещите вече се провеждат по график", обясни Иванова.

Източник: segabg.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.