iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Мъж тормози хора във Велико Търново

Мъж тормози хора във Велико Търново 12_1417425751

Мъж тормози жители на кв. “Картала” във Велико Търново. Той мята камъни, буркани и бутилки по преминаващите по улицата коли и хора.

Обитателите на блоковете на ул. “Ком” и “Алеко Константинов” влизат на прибежки в кооперациите, за да не паднат под обстрела на 45-годишния Сашо Р.

“Тормозът продължава месеци наред. Като се напие, мъжът става изключително агресивен. Излиза на терасата на жилището си на втория етаж и започва да мята шишета и да псува. Една сутрин намерих колата си с пробит капак от камък”, възмущава се Калоян Димитров.

Нели Несторова разказва, че от Сашо си патят и майки, които извеждат децата си на разходка. Мъжът изкачал на балкона си и започвал да крещи към тях: “Ще ви избия! Ще ви изселя!”

“Като види децата, яростта му се разпалва и се дразни, че вдигат шум. Преди два дни се разкрещя на жена, която метеше пред блока. Ако не се беше прибрала веднага, щеше да бъде ударена от бутилка. Има дете и двама възрастни със сцепени глави от канонадата на Сашо”, разказват съседи.

“Многократно сме викали полиция. Последно алармирахме в петък вечерта. Полицаите обаче идват, съставят му протокол и си заминават. А Сашо продължава да безчинства. Явно се нуждае от лечение. Трябва ли да убие някого, за да се вземат мерки!?”, негодуват потърпевшите.
“Незабавно ще вземем мерки по случая. Щом са ходили полицаи на място по сигнал, би трябвало да са уведомили районната прокуратура. Веднага ще предприемем съответните действия”, заяви вчера пред “Труд” шефът на Окръжната прокуратура в старата столица Емил Денев.

Източник: trud.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.