iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Куче нахапа възрастна жена

Куче нахапа възрастна жена 06_1465997974

77-годишна жена буквално е била ядена от куче по цялото тяло в търговищкото село Стража, като възрастната жена била намерена по обед в сряда цялата в рани и кървища от собствениците на кучето, които й били съседи. Тя е оперирана и е в реанимация в изключително тежко състояние, каза шефът на болницата д-р Иван Светулков.

По данни на лекуващите била хапана по цялото тяло. Липсвали кожа и мускулни групи от дясната предмишница, мишница и бедрото. Към 10-15% от кожата по тялото я нямало. Тя била със зверски следи от нахапвания по гръдния кош и лицето. Имала и тежка кръвозагуба. Можело да се стигне до ампутация на ръка, ако жертвата на кръвожадния пес оцелее, коментираха запознати.

Кучето е бултериер. То било собственост на младо семейство, разказаха запознати. Бабата редовно го е хранела. Предполага се, че докато му е давала храна днес, го е ударила, което отключило зверската агресия.

Кучето било намерено в двора на стопаните си, докато жената лежала агонизираща от другата страна на оградата.

Полицията прави оглед на мястото, разпитва собствениците и съседите. Сигнализирано е и Общинското предприятие, което се занимава с кучетата и на мястото е пратен ветеринарен лекар, който да упои песа и да го постави под наблюдение за евентуални болести.

Официална информация за инцидента все още няма.

Източник: trud.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.