iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Домоуправител наряза кабелите на цял блок в Бургас

Домоуправител наряза кабелите на цял блок в Бургас 04_1429791278

Бесен домоуправител наряза кабелите на цял блок, защото го дразнели как стърчат, като случката се разиграла в блок 71 в бургаския квартал „Братя Миладинови“.

Домоуправителят нарязал всички кабели за интернет във входа и извън него, тъй като според него били грозни.

Избраният за шеф на сградата решил в неделя около 21 часа да въведе ред и да се погрижи за добрия й външен вид, съобщи flagman.bg.
В понеделник настъпил истински смут на стълбището на 18-етажния блок.

Разгневени съседи и работници от почти всички фирми, предлагащи интернет, се струпали по стълбите и площадките на сградата. Оказало се, че никой от блока няма интернет, а причината била само една - отрязани кабели.

„Домоуправителят Мирослав, който се изживява едва ли не като бог и собственик на целия блок, е решил да вземе нещата в свои ръце, "защото не било редно", и "пак щял да го направи"! Съгласен съм донякъде, че не е редно тези кабели да висят по етажите, но премахването им не е ли работа на общината?!

Не знае ли, че много хора си вадят хляба чрез интернет?! Има ли представа какви щети е причинил на някои от нас?! И кой нормален човек ще вземе стълба в неделя вечерта и ще тръгне да реже кабелите на хората?!”, ядосано обясни ощетен комшия.

Според живеещите в блок 71 домоуправителят посочил като обяснение за действията си, че около блока има поставени специални тръби, по които да минават кабели като тези. Не било редно те да висят по фасадите на сградите. Именно затова решил да изземе функциите на общината, за да се научат съседите му на ред.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.