iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ще съдят перничанин за отглеждане на марихуана

Ще съдят перничанин за отглеждане на марихуана 10_1443704044

На 17 септември тази година, служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност” при ОДМВР – Перник и колегите им от Първо РУ и РУ – Радомир задържали криминално проявения Г.Й./33 г./ - Кемпесо и 69-годишният му баща за отглеждане на коноп. От имот, собственост на бащата в земенското с. Падине полицаите конфискували 24 растения от рода на конопа, материали и техника за отглеждане на наркотика и ловна пушка с 12 патрона, незаконно притежавани. По-късно било обискирано жилището на Кемпесо в пернишкия кв. „Бела вода”, където униформените открили ловна пушка без разрешение за притежаване.

Третият съучастник, 31-годишният П.С. – Пламиката от гр. Перник се укрил и бил обявен за издирване. На 18 септември Кемпесо е привлечен като обвиняем за отглеждане на коноп в съучастие с баща си и му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража”.

След проведени опеиративно-издирвателни и процесуално-следствени действия е открит и третият съучастник – Пламиката, който е привлечен като обвиняем и му е взета мярка „парична гаранция”. П.С. е криминално проявен, познат с кражби, унищожаване и повреждане и наркотични вещества. Изтърпявал е условни и ефективни присъди.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.