iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Решетки за убиец, нарушил домашен арест

Решетки за убиец, нарушил домашен арест 10_1381213728

Задържане под стража постановил Пернишкият окръжен съд на Румен Борисов заради нарушение на наложения му домашен арест. Заради продължаващото разследване на случая Румен е търсен от полицията няколко пъти, но според защитникът му Александър Александров на адрес "Стара Тева" 34 и заради това не е откриван.

Той е обвинен в убийството на приятел по чашка, извършено на 23 април тази година. Румен живеел в квартал „Твърди ливади“ на Перник във ведомствено жилище. Апартаментът обаче бил продаден на други и той останал на улицата. Приютил го приятел, който живеел на улица "Републиканска" № 34 в квартал "Стара Тева". Румен е безработен, но прекалявал с чашката и често се черпели с негов приятел Красимир Филипов на 57 години. Като се черпели, често се и карали. На 23 април след пиянска свада Румен блъснал Красимир, той паднал отвисоко в река Струма и издъхнал на място.

Съдът обаче постанови мярката от домашен арест на обвиняемият да бъде изменена в задържане под стража. Адвокатът заяви, че веднага ще обжалва решението на съда.

Източник: mirogled.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.