iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пернишкият съд глоби майката и снахата на Бербатов

Пернишкият съд глоби майката и снахата на Бербатов 04_1429172991

Пернишкият районен съд глоби админстративно с 1000 лв. майката и снахата на Димитър Бербатов – Маргарита и Димитрачка, като двете бяха изправени пред Темида за дребно хулиганство.

Делото се гледа в Перник, защото съдиите от Благоевград си направиха самоотвод. Делото бе образувано по жалбата на журналистката от вестник „Струма” Бетина Апостолова срещу Маргарита и Димитрачка.

На 30 януари малко след 17 часа в редакцията на регионалното издание се получава обаждане, че на близката улица “Пере Тошев” 2 антимафиоти са спрели автомобила на Асен Бербатов по сигнал, че в него има наркотици. Маргарита обаче не била там, но станало ясно, че е отишла да повика адвокат. Разразил се истински екшън, когато журналистката извадила фотоапарат и започна да снима Асен и жена му. Младата жена се спуснала към нея и се опитала да изтръгне апарата от ръцете й. Ситуацията се поуспокоила, но за кратко. На разминаване с Маргарита Бетина била нападната от Бербатова. В желанието си да изтръгне фотоапарата от ръцете на репортерката майката на футболиста скубала и ритала журналистката.

Решението на Пернишкия съд подлежи на обжалване пред по-висша инстанция.

Източник: mirogled.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.