iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Осъдиха бургазлии за отвличане на 14-годишно момиче

Осъдиха бургазлии за отвличане на 14-годишно момиче 05_1430835970

Трима бургазлии бяха осъдени на по 6 месеца пробация, защото са отвлекли 14-годишно момиче. "Заложническата криза" се разиграла навръх Коледа през 2013 г. в бургаското село Рудник.

Родителите на момичето подали сигнал в полицията, че дъщеря им е била отвлечена. Още същия ден униформените спипали тримата похитители - Ангел Юлиянов, Асен Митков и Юлиян Тодоров. Тримата показали къде са скрили момичето и го върнали.

Оказало се, че зад отвличането стои страстна любов. Юлиян харесал осмокласничката и я поискал за жена. Семейството обаче не я дало. Тогава той извикал на помощ приятели и я отвлякъл. Между двете ромски фамилии избухнала истинска война, но докато взаимно се топили пред разследващите и писали доноси, двамата влюбени се оженили. Този път отвлечената сама пристанала на похитителя. Двамата вдигнали и сватба, както се полага, но въпреки това делото за отвличане стигна както е редно до съд. Младоженецът и двамата му приятели, се признали за виновни и сключили споразумение с прокуратурата.

Източник: standartnews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.