iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Общото наказание на Сиси е 30 години затвор

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

При първоначален строг режим наказанието се равнява на най-голямата от трите присъди на Сиси, дадена му за тройното убийство. За участието му в екзекуцията на Хайо Сиси бе осъден на 18 години затвор. Пернишкия окръжен съд обедини последните две ефективни присъди на Станислав Ангелов- за извършените през 2009 година убийства на бармана Цветелин Карпузов, съученичката на килъра Биляна Кръстева и полицейския син Кирил Христов- Багерчето и за показния разстрел на местния наркодилър Николай Христов- Хайо през 2008 година , както и една условна присъда от 2005 година, пише Градски вестник. 

Наказанията са кумулирани по искане на Окръжна прокуратура. От 30-те години, които трябва да излежи Станислав, ще бъде приспаднато времето, през което е бил в ареста, както и изтърпяната до момента част от наказанието.

Досега в актива на Станислав има шест осъждания, две пробации и административна глоба. След излежаването на присъдата той ще изтърпи и двете пробации.

В момента срещу Станислав и баща му Ангел Методиев върви и друго дело- за пране на пари. Двамата са разследвани заради демонстрирания висок стандарт на живот. От семейството работел само бащата, който вземал заплата от 2 000 лв., останалите били безработни. Фамилията карала взет на лизинг Мерцедес,имала апартамент в София и други имоти. Проверката срещу тях започнала заради лизинга на мерцедеса, чиито месечни вноски били по 2 000 лв. От прокуратурата се усъмнили, че декларирания доход от Ангел не отговаря на истината. 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.