iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Майката на Мирослава не вярва в правосъдието

Майката на Мирослава не вярва в правосъдието 06_1370947805

Според нея на Заека му било платено да признае за убийството! Важното тук е дали Марио Любенов е признал за убийството на детето ми, а да се каже колко пари са му броили, за да го направи. Защото вероятно са много, пише в. България днес, като цитира Емилия Шумкова, майка на удушената Мирослава.
Думите на почернената майка били изречени малко, след като Марио Любенов-Заека реши да застане пред съда в Перник и изненадващо да се признае за убийството на 17-годишната спортистка. По този начин той се възползва от съкратеното съдебно производство и това му позволява да си намали присъдата и искана от обвинението присъда от 25 години да намелеят драстично.

Майката на убитата тийнейджърка е категорична, че няма вяра в правосъдието: Марио ще си излежи присъдата и ще излезе на свобода, а който си е в гроба, там ще си остане.

Майката на Марио посочва пред изданието, че нейният син е взел решението си под натиск от страна на истинския убиец. Синът ми е невиден, допълва Елка Георгиева. 17-годишната Мирослава бе отвлечена на 7 ноември 2011 г. на път към дома си след тренировка по таекуондо. Тялото й бе намерено на 12 януари м..г. край пернишкото село Планиница. Обвиняем по делото е Марио Любенов. Той е посочен като съучастник в тежкото престъпление от първия арестуван по случая – Стойчо Стоев – Чочо, който се самоуби пред очите на полицаите при все още неизяснени обстоятелства. Срещу Марио Любенов са повдигнати няколко обвинения, сред които за отвличане на непълнолетно лице, предумишлено убийство по особено мъчителен начин на непълнолетна в безпомощно състояние и с цел да бъде улеснено и прикрито друго престъпление.
Източник: novini.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.