iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Блондинка ще трябва да плати глоба, защото е набила мъж за паркомясто

Блондинка ще трябва да плати глоба, защото е набила мъж за паркомясто 05_1432313482

Блондинка от Кърджали ще трябва да плати 300 лева на мъж, когото успяла да набие по време на спор за паркомясто в центъра на града, като набитият поискал 1000 лева обезщетение, но магистратите уважили частично иска му.

Случката се разиграла в ранния следобед на 6 януари тази година. Дамата отишла на работа и паркирала автомобила си на улица „Тутракан", която се намира зад сградата на общината.

На жената обаче се наложило да зареди материали за обекта си и за да не паркира друг на „нейното място", кърджалийката поставила туба с вода на улицата.

На връщане обаче тя била преместена, а на мястото бил паркиран джип. Нахаканата дама решила да сплаши „нахалника" и му оставила бележка под чистачката с предупреждението: „Ако пак ми пипнеш тубата, ще ти спукам гумите. Внимавай! С уважение: Собственикът на паркомястото".

Минути по-късно кърджалиецът прочел посланието. Докато палел автомобила си, той бил връхлетян от блондинката, която му нанесла сериозен удар с тъп предмет в задната част на главата. Мъжът успял да потърси спасение, заключвайки се в колата. По-късно той бил освидетелстван от съдебен лекар, с което поискал обезщетение в размер на 1000 лева.

В съдебната зала бясната жена отрекла да е посягала на мъжа. По думите й между двамата възникнал спор, а опонентът й започнал да я обижда, нанесъл й дори и удари с ръце и крака. Не това обаче видели тримата свидетели на екшъна, на чиито показания съдът повярва.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.