iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


От Реформаторския блок се впечатлиха от Сурва

От Реформаторския блок се впечатлиха от Сурва 02_1422864144

Народният представител в 43 НС от Реформаторския блок д-р Валентин Павлов, бе сред официалните гости на откриването на Международния фестивал на маскарадните игри „Сурва“ Перник 2015 г.

Да уважат празника на перничани дойдоха и съпредседателят на ПГ на Реформаторския блок- Найден Зеленогорски, както и народните представители от групата Борис Станимиров и Настимир Ананиев. По покана на д-р Павлов сред официалните лица бе и Иванка Кръстева-съветник на министъра на здравеопазването д-р Петър Москов.

„Всички гости бяха изключително впечатлени от мистиката и красотата на нашия фестивал, който гони злите сили и вдъхва надежда на хората“-сподели д-р Павлов. „Много съм слушал за този фестивал, но сега съм наистина силно впечатлен от откриването“-сподели народният представител Настимир Ананиев, а колегата му Борис Станимиров допълни, че ще доведе семейството и приятелите си, за да се насладят на магията на „Сурва“. „Благодаря на всички от Реформаторски блок област Перник за гостоприемството“-каза Найден Зеленогорски и поздрави перничани за това, че толкова години са успели да съхранят традицията да организират фестивала, да го развиват и да събират хора от всички краища на България и чужбина в Перник, правейки града така пъстър и весел.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.