iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Залата за борба в „Дружба” получи ново покривало

Залата за борба в „Дружба” получи ново покривало 01_1420639518

Залата за борба в спортен комплекс „Дружба” е на път да се оборудва напълно след направения ремонт, като завчера от Монтана се завърна главният треньор в клуба Веселин Цветков, който докара ново покривало за двата тепиха в залата.

Покривалото е подарък от федерацията по борба, както и един нов тепих. Така двата тепиха в залата ще имат ново покритие, няма да се подреждат за тренировките и ще осигурят съвременни условия за подготовка на състезателите от клуба по борба. Във вторник вечерта борците в клуба със сериозен ентусиазъм се заеха със сглобяванета на тепиха и изтеглянето на покривалото, а основна роля в действията им играеше световният и европейски шампион Иво Ангелов, който в последните дни тренира в залата преди да се качи на Белмекен. Очаква се и оформянето на силов кът в залата по бора, като закупените уреди ще са на стойност 2000 лева е ще дадат възможност да пълноценни силови занимания на борците. В края на деня стана въпрос за използването на сауната, като се наложи най-прославеният спортист на Перник в последно време да върти телефони с надеждата да получи разрешение за свободно ползване на съоръжението, когато тренира в града ни.

Надяваме се,че от общинското предприятие за стопанисването на спортни и туристически обекти ще проявятнужното уважение към прославения борец и колегите му и ще им съдействат във възстановителните процедури. Иначе ремонтът на залата е чудесен, баните и тоалетните са в чудесен вид, а сауната е в процес на изпитание за достигане не необходимата температура.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.