iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Юношите младша възраст спечелиха зоналния турнир по волейбол

Юношите младша възраст спечелиха зоналния турнир по волейбол 05_1431497590

Пернишките юноши младша възраст спечелиха убедително зоналния турнир. Той се проведе в зала „Кракра”, като възпитаниците на Мирослав Петров не дадоха гейм на противниците си и регистрираха три убедителни победи.

На 11 май беше надигран отбора на „Нефтохимик” с 3:0, който се очертаваше и като най-стойностния противник в борбата за първото място. Само то дава право на директно класиране за финалите на държавното първенство. Вторият в класирането играе турнир с останалите втори в другите зонални турнири, като първите два отбора отиват на финали, а вторите два се срещат с първенците от турнира на третите. Четвъртите в зоналните турнири преустановяват участието си.

Вчера последваха още две убедителни миньорски победи – срещу „Казанлък” с 3:0 и над „Монтана” също с 3:0. В другите мачове „Казанлък” трудно надделя над „Монтана” с 3:2 в първия ден на турнира, а във втория „Нефтохимик” спечели срещу „Монтана” и „Казанлък” с по 3:0 и зае второто място в класирането. Трети остана тимът на „Казанлък”,докато монтанци отпадат от борбата. Перник ще кандидатства за домакинство на финалите, друг е въпросът какво ще решат от федерацията.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.