iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Волейболистите на "Миньор" победиха “Левски боол”

Волейболистите на "Миньор" победиха “Левски боол” 11_1446888958

Волейболистите на "Миньор" завоюваха победа, като мачът започна равностойно от страна на двамата тима, които постоянно сменяха водачеството си в резултата. В края на гейма Левски успя да поведе на противниците си с резултат 24:21, но недостатъчно рационални решения от страна на сините и силна игра на перничани им позволи да се върнат в гейма, а след това и да го затворят с резултат 27:25.

Във втората част, момчетата на Мирослав Илиев, започнаха по-силно гейма като до първото техническо прекъсване водеха с 8:5. Но силни изяви от страна на капитана на Сините – Иван Крачев, върнаха изоставането в началото на гейма. Левски продължи с добрите изяви, което им позволи да достигнат до второто техническо прекъсване при резултат 16:12. Тази преднина разколеба играта на Миньор, които позволиха на противника да увеличи преднината си и да затвори гейма с 25:18.

Третият гейм започна точка за точка, като първата по-сериозна преднина дойде при 11:8 за Перничани. Това предимство се оказа достатъчно, за да наруши ритъма на игра в отбора на Христо Илиев и да позволят на противника да заиграе по-ранообразно и спокойно в атака. След много последователни грешки от страна на Сините, Миньор затвори гейма при резултат 25:18.

Разпиляната игра от страна на Левски продължи в четвъртата част, като позволиха на Миньор да поведе с 4:0. Това доведе до първото техническо прекъсване дошло при 8:2 в полза на гостите. На няколко пъти Левски намаляха разликата, но преднината се оказа непосилна за Сините да се върнат в гейма. Така отборът на Миньор (Перник) затвори гейма с 25:20, а с това, тима воден от Мартин Илиев, постигна първи успех в Суперлигата.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.